CIAO CIAO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ciao Ciao. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 10:19 De pizza was echt niet te eten helaas dus ik heb hem weg moeten gooien. Er zit goedkope vlees en kaas op die niet te eten is en de doos van de pizza is nat van het vet. Ook hadden ze eerst de verkeerde pizza bezorgd.
1 dec 2022 om 5:53 Eten slecht
20 nov 2022 om 21:08 De bezorger belde ik moest naar de auto om het eten aan te pakken. Het brood met kruidenboter was koud en hard. Ik had ook nog een rolo met kip die was echt niet lekker de kip die erin zat was waterig en taai er zat geen smaak aan. Bezorging was op
18 nov 2022 om 10:59 Kapsalon bestaat alleen uit patat en vlees T patat was te lang gebakken en was niet te eten Net alsof je een baksteen in de bakkes had geen aanrader dus ik heb gebeld maar helaas geen contact
23 okt 2022 om 17:56 Bezorging heeft 2 uur geduurd. Telefonisch niet te bereiken. Eten was prima
21 okt 2022 om 23:58 3 pizza's besteld en knoflooksaus, geen saus erbij en de deeg was super oud er zaten allemaal harde stukken tussen.
17 okt 2022 om 2:39 Het was lekker, maar erg veel. Kon er wel twee dagen van eten!
17 okt 2022 om 1:24 Bezorging 2u telaat
15 okt 2022 om 3:32 Besteld maar 2,5 uur later niets ontvangen geprobeerd om contact op te nemen telefoon word niet beantwoord!
9 okt 2022 om 19:26 Ik had als toetje teramisu besteld . Kreeg appeltaart. Ook andere prijs. Wilde bellen. Kon geen telefoonnummer vinden. Erg jammer
30 sep 2022 om 3:27 Kreeg helaas niet wat er was besteld. Toen ik probeerde te vertellen dat ze de verkeerde bestelling hadden gegeven begreep meneer helaas niet wat er gezegd. een ‘italiaanse’ pizza hoef je ondanks de naam ook niet te verwachten!
24 sep 2022 om 21:37 Broodjes ham kaas zijn echt perfect !!! Meerdere keren besteld en vanavond, shoarma en kebab besteld ook super !!