CIAO CIAO

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 546 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ciao Ciao. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 4:02 Het eten was slecht Het was koud
10 jul 2024 om 21:04 Lamsvlees had harden stukken er in taai
5 mei 2024 om 14:56 Er zaten allemaal harden stukken in de pita Hawaï Het komt niet door door de ananas maar er zaten zwarte stukken in..
3 mei 2024 om 10:44 de ene pizza was heel vet en bij de pizza Hawaï vielen de stukjes ananas er gewoon af alsof er geen kaas op de pizza zat. Mijn bestelling werd pas na 75 minuten geleverd, terwijl er op thuisbezorgd stond dat ik maar 30 minuten hoefde te wachten
3 mei 2024 om 6:44 We hadden pizza s en kapsalon en dit smaakte erg lekker, het eten was rijkelijk gevuld .Beter als de meeste eetgelegenheden hier uit Emmen.
30 apr 2024 om 1:16 Vies
24 mrt 2024 om 4:35 Super slecht! Niet tevreden! Tijdstip klopte niet Te lang moeten wachten! Niet tevreden ! Niemand moet hier gaan bestellen slechte zaak en bezorging !
17 feb 2024 om 2:10 Eten was weer prima zoals altijd.
7 feb 2024 om 21:32 Alles prima in orde, rollo was erg groot en lekker!
4 feb 2024 om 14:07 Het eten was erg zout, en wat betreft de rest was gewoon goed.
3 feb 2024 om 0:33 Lamskoteletjes weer besteld en waren super lekker, tosti suçuk was ook goed. Ik hoefde er geen salade bij en kreeg er daarom gebakken boontjes bij. Goed eten, ga hier zeker vaker bestellen.
2 feb 2024 om 2:46 Lamskoteletten waren echt heerlijk en ga ik zeker vaker bestellen, lekker veel aardappeltjes erbij ook! Bezorger was erg vriendelijk, het ijs dat ik besteld had was op dus had hij twee andere ijsjes meegenomen zodat ik kon kiezen. Erg tevreden.