CIAO CIAO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ciao Ciao. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2024 om 4:35 Super slecht! Niet tevreden! Tijdstip klopte niet Te lang moeten wachten! Niet tevreden ! Niemand moet hier gaan bestellen slechte zaak en bezorging !
17 feb 2024 om 2:10 Eten was weer prima zoals altijd.
7 feb 2024 om 21:32 Alles prima in orde, rollo was erg groot en lekker!
4 feb 2024 om 14:07 Het eten was erg zout, en wat betreft de rest was gewoon goed.
3 feb 2024 om 0:33 Lamskoteletjes weer besteld en waren super lekker, tosti suçuk was ook goed. Ik hoefde er geen salade bij en kreeg er daarom gebakken boontjes bij. Goed eten, ga hier zeker vaker bestellen.
2 feb 2024 om 2:46 Lamskoteletten waren echt heerlijk en ga ik zeker vaker bestellen, lekker veel aardappeltjes erbij ook! Bezorger was erg vriendelijk, het ijs dat ik besteld had was op dus had hij twee andere ijsjes meegenomen zodat ik kon kiezen. Erg tevreden.
28 jan 2024 om 17:19 Kapsalon besteld en werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Kapsalon was goed gevuld en groter dan je bij de meest andere zaken in Emmen krijgt. En was ook nog eens erg lekker. Wel minpuntje dat je geen extra saus kunt bestellen...
21 jan 2024 om 7:30 We hadden broodje Hawaï besteld krijgen we een pita broodje 4,50 voor een pita is heel veel geld Voor de rest was het goed en snel bezorgt
1 jan 2024 om 21:49 Het eten was niet lekker Na het aan komst was het eten best wel koud en me pitzza was niet goed en waarom niet heten viel gewoon van de pizza en bij de kapsalon schorarma zat geen sla bij en de friet was niet goed gaar en slap als het maar kan zijn
22 dec 2023 om 3:51 Ik denk serieus dat ik nog liever een verrotte appel zou eten dan deze shit tering wat was dit vettig en smerig zeg ongekend
12 dec 2023 om 8:11 Heel matig
5 nov 2023 om 7:59 Voor de eerste keer hier besteld, patatjes waren echt lekker gekruid, salade was vers, broodje sucuk was ook goed, maar mijn appeltaart punt was nog bevroren en tiramisu was goed van smaak maar ook te koud, net als de kruidenboter. Jammer.